Bacau | Caz ireal in Buhoci. Un barbat dat disparut timp de 30 ani s-a intors acasa

batran

Caz uluitor in localitatea Buhoci, unde un barbat in varsta de 93 ani s-a intors acasa desi familia l-a dat disparut in ultimii 30 ani. Mai mult, cei dragi i-au facut slujbe de pomenire in ultimii ani. Vasile Gorgos era negustor de vita iar in anul 1991 a disparut de acasa iar familia l-a crezut mort. La sfarsitul lunii trecute, batranul a revenit in sat si a mers la casa unuia dintre copiii sai, a relatat postul E TV Bacau.

„Am venit acasa ca am fost plecat si l-am gasit in curte cu nevasta-mea si cumnata-mea. Nevasta-mea mi-a zis. Vezi ca e tac-tu. Nu-mi venea sa cred. Tata dupa 30 ani era sa nu-l recunosc. L-am omenit cu mancare, am stat de vorba cu el si l-am intrebat unde a fost si ce a facut…El nu mai tine minte. Nevasta-mea i-a facut toate pomenile in ultimii 15 ani. Nu stiu ce a facut pana acum. A venit ingrijit. Cred ca s-au saturat de el si l-au adus acasa. Eu ce sa fac cu el, acuma? Din 1974 el a umblat aiurea, cu negustorii cu prostii de-ale lui. Eu nu am avut treaba cu el”, a spus fiul barbatului.

Pentru ca are probleme cu memoria, rudele barbatului i-au controlat buzunarele si au gasit un bilet de tren pe ruta Ploiesti – Bacau. De asemenea, pe cartea de identitate, adresa era stipulata in comuna Buhoci.

Foto: E TV Bacau