Bacau | Baut si fara permis urmarit de politisti pe un camp

O patrulă de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei Cleja, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism depistat în trafic.

masina politie

Ieri, o patrulă de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei Cleja, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism depistat în trafic.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea sa. Acesta a oprit pe un câmp din apropiere, fiind imobilizat de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un bărbat de 35 ani, din comuna Poduri, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Acesta este cercetat de poliţişti pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.