Bacau | Barbatul care si-a ucis nevasta, gasit mort in lacul Bistrita

Sharing is caring!

Barbatul care si-a ucis sotia, de care urma sa divorteze, a fost gasit. Individul s-a sinucis, iar pompierii i-au gasit, in cursul zilei de astazi, cadavrul in lacul Bistrita, din judetul Bacau.

Trupul a fost gasit la doua saptamani dupa comiterea odioasei crime. Va reamintim, la jumatatea lunii trecute, o crima avea sa tulbure linistea dintr-un cartier din Bacau. O femeie a fost gasita moarta, din cauza unor lovituri de cutit, pe bancheta din spate a unei masini.

Cel care a ucis-o cu sange rece a fost chiar sotul victimei. Cei doi urmau sa divorteze, insa individul refuza sa semneze actele. Intr-un acces de furie, in urma unei dispute, individul si-a omorat partenera de viata. Cei doi aveau impreuna un copil de un an si jumatate, care va ramane, acum, in grija bunicilor materni.

Cristinel Ciocanta, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau: “In cursul zilei de astazi a fost gasit cadavrul unui barbat, in lacul de acumulare de langa podul Serbanesti. La o verificare sumara a cadavrului, acesta a fost identificat ca fiind persoana banuita de comiterea faptei. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului judetean Bacau, in vederea efectuarii necropsiei. In continuare se efectueaza cercetari in vederea lamuririi complete a cauzei”.

shares