Bacau | Barbat retinut dupa ce a ranit un cal

Ieri, în urma unei percheziții domiciliare, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bacău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 51 de ani din comuna Ungureni, bănuit de comiterea infracțiunilor de rănirea cu intenţie a animalelor şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 25 septembrie, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Ungureni, pe fondul consumului de alcool, ar fi rănit cu un obiect tăietor un exemplar cabalin, provocându-i leziuni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate de către medicul veterinar din localitate.

Ieri, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, cei din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci, împreună cu criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale au efectuat o percheziție la domiciliul celui în cauză, de unde au ridicat mijloace materiale de probă. Ulterior a fost luată măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rănirea cu intenţie a animalelor şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *