Bacau / 6 persoane au fost arestate pentru trafic de droguri

Sharing is caring!

În urma a 7 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 7 persoane au fost reţinute pentru 24 ore, ulterior 6 dintre acestea fiind arestate preventiv, pentru trafic de droguri de risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au efectuat 7 percheziții domiciliare în municipiul Bacău şi localitatea Cleja, din județul Bacău, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării aproximativ  77 de grame de rezină de cannabis, 0,51 grame de cannabis, dispozitive electronice, 12.350 de  lei și 645 de Euro, diferite dispozitive de porționare, mărunțire și cântărire a drogurilor.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, cele șapte persoane, în perioada 2017 – decembrie 2018, au desfășurat, în mod coordonat, activități ilicite de procurare, porționare, distribuire și comercializare de droguri de risc de tip cannabis și hașiș, către diferiți consumatori din județul Bacău.

Toate cele 7 persoane conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău au fost reţinute pentru 24 de ore, iar 6 dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii  infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

shares