Bacau | 5 barbati au fost retinuti dupa o altercatie cu arme albe la un restaurant din comuna Ardeoani

Polițiștii din Moinești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești au documentat activitatea infracțională a două grupuri de persoane, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 5 bărbați au fost reținuți și introduși în Arestul I.P.J Bacău.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, la data de 28 octombrie a.c, în jurul orei 02.00, în fața unui restaurant din comuna Ardeoani, ar fi izbucnit un scandal între două grupuri de persoane care s-au agresat reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică. În urma conflictului, un tânăr de 24 de ani, din mun. Bacău a suferit leziuni după ce ar fi fost lovit cu un obiect tăietor. Toate persoanele implicate în incident au fost identificate de polițiști.

La nivelul Secției 2 Poliție Rurală Moinești au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani. De la locuințele persoanelor cercetate au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă.

Doi dintre tineri au fost identificați pe raza municipiului Iași, cu sprijinul Secției 2 Poliție Iași, fiind preluați de escorta din cadrul Poliției municipiului Moinești și conduși la audieri. În urma probatoriului administrat, cei 5 tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J Bacău. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *