Bacau | 3 hoti din Cluj prinsi dupa ce au furat din apartamentele unor batrani

Sharing is caring!

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 51 de ani, din judeţul Cluj au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuiţi de comiterea a două furturi, pe raza municipiului Bacău.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău, au condus la identificarea a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 51 de ani, toţi din judeţul Cluj care ar fi comis două furturi din locuinţe, în localitate, sub pretextul că sunt reprezentanţi ai unor firme de deratizare sau furnizare de energie electrică.

După ce i-ar fi convins pe proprietari să le dea acordul de a pătrunde în locuinţe, bănuiţii ar fi sustras din imobilul unui bătrân de 85 de ani, suma de 6000 de lei, iar din locuinţa unei femei de 68 de ani, suma de 1020 de lei.

La data de 13 decembrie a.c., bărbaţii în cauză au fost depistaţi pe raza judeţului Cluj şi ulterior, reţinuţi de poliţişti, iar ca urmare a prezentării acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, s-a dispus înaintarea dosarului în cauză Judecătoriei Bacău care a admis cererea Parchetului, respectiv arestarea celor trei bănuiţi pentru 30 de zile.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Bacău şi a poliţiştilor din cadrul I.P.J. Cluj, Covasna şi Braşov.

shares