Avocatul acuzat ca si-a ucis iubita a primit arest la domiciliu

Sebastian Felecanu, avocatul ieșean trimis în judecată sub acuzația că și-a ucis iubita a primit arest la domiciliu. Instanta a decis zilele trecute ca inculpatul care a stat un an si 7 luni in inchisoare sa mearga la domiciliul la care s-a produs tragedia in urma cu aproximativ 2 ani.

Pe 19 iunie 2021, iubita lui Felecanu, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6, ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzația de omor calificat și asta deoarece experții criminaliști au stabilit că femeia a fost aruncată de la etaj iar Felecanu susține că fosta lui iubită s-a sinucis. Cu toate acestea, inculpatul a primit zilele aceste o veste buna: ca a primit arest la domiciliu.

„În baza art. 218  dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Felecanu Sebastian pe o durată de 30 de zile de la 06 februarie 2024 la 06 martie 2024, inclusiv”, a fost decizia instantei.

Cercetările în cazul morții Monicăi Cioată, tânăra avocată de 26 de ani din Iași, care a fost găsită fără suflare pe 19 iunie 2021, după ce a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia, au fost schimbate radical de procurorii ieșeni.

Mihai Giurgea, avocat: „Solicitarea noastra de la Curtea de Apel Iasi a fost cea de a se inlocui masura preventiva. Adica de a se dispune asupra libertatii personale a inculpatului„.

Anchetatorii ar fi cerut trei expertize care îl incriminează pe avocat: o expertiză a telefonului Monicăi, o expertiză a profilului psihologic al celor doi și una referitoare la căderea de la înălțime a tinerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *