Aventură cu ATV-ul la doi pași de Iași

WhatsApp Image 2020-07-18 at 16_58_54 (2)

Pasionații de off-road, amatori sau profesioniști deopotrivă, pot petrece clipe de neuitat la o aruncătură de băț de municipiul Iași, în localitatea Popricani. Cei care doresc o doză de adrenalină sunt așteptați pe dealurile din comuna unde s-a deschis un centru care închiriază ATV-uri pentru toate varstele.

Iubitorii sportului în natură din Iași și din împrejurimi au șansa să scape de rutina zilnică. În mai puțin de 15 minute de mers cu mașina, pot să se bucure de o plimbare cu ATV-urile. Adelin Enuță, administratorul afacerii povestește că a pregătit o listă de trasee impresionante, care se mulează preferințelor celor împătimiți de astfel de plimbări. 

Adelin Enuță, antreprenor: „Ieșenii pot găsi un circuit special amenajat pentru copii. Pentru adulți avem trasee cu diferite grade de dificultate, în funcție de experiență și ce își doresc ei să vadă. Avem trasee prin pădure, pe câmp, prin diferite locații. 

Avem posibilitatea de team building, le oferim mai multe opțiuni de traseu, cât și abonament individual pentru pregătire specială, dacă doresc clienții.

Avem trasee de variație scurtă și medie, cam astea sunt întrebate și trasee lungi însemnând de peste 6 ore”.

În acest weekend, un grup de copii au fost curajoșii care au urcat pe ATV-uri și au urmat traseul pregătit special pentru ei.

R: Îți place această activitate? 

Copil: Da. 

R: Cât timp îți petreci tu aici și de câte ori vii?

Copil: Vin o oră și vin ocazional. 

R: Ești începător sau începi să de descurci?

C: Deja încep să mă descurc. 

Tânărul antreprenor şi-a materializat marele vis al copilăriei și a încercat să ofere puțină distracție și celor care nu au ocazia prea des să se urce pe un ATV. A investit deja 12.000 de euro şi n-are de gând să se oprească aici. Pentru un weekend altfel, doritorii trebuie doar să sune, să-și rezerve ziua și ora de distracție pentru o plimbare pe dealurile din Popricani.