Avarie majora la o conducta ApaVital in apropiere de Bulevardul Primaverii

Furnizarea apei potabile este întreruptă în bulevardul Țuțora, bulevardul Primăverii, Splai Bahlui Mal Drept (parțial), strada Profesor Octavian Mayer și Calea Chișinăului (parțial)

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă ApaVital se află în situația de a nu furniza apă potabilă astazi, până la ora estimată 17.00, către utilizatorii din bulevardul Țuțora, bulevardul Primăverii, Splai Bahlui Mal Drept (parțial), strada Profesor Octavian Mayer și Calea Chișinăului (parțial).

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeua de canalizare stradală. Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, sunați la ApaVital S.A, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *