Avansează lucrările la Sala Polivalentă Suceava

Lucrările de construire a Sălii Polivalente Suceava, cea mai mare lucrare de  infrastructură sportivă din județ, continuă și în luna noiembrie.

Prezent în șantier, primarul Sucevei, Ion Lungu, a verificat cum, după turnarea a șase radiere (fundații), acum se lucrează la turnarea stâlpilor și la prima casă a scării între etaje.

Imensa clădire care se realizează în spatele zonei Metro, care va avea o suprafață utilă de 25.000 mp, pe patru niveluri (S+P+2E), reprezintă o investiție de peste 30 de milioane de euro care va completa infrastructura sportivă a Sucevei cu o Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri.

Aceasta va avea două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă și cea de antrenament, spațiu recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care 6 pentru autocare.

Pentru o gestionare mai eficientă a costurilor de încălzire/răcire a imensei clădiri, aceasta va fi prevăzută cu pompe de căldură și panouri solare/fotovoltaice, în loc de centrală pe gaz, cum era prevăzut inițial în proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *