Autoturism furat din Danemarca, descoperit la controlul de frontieră

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Honda Accord, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Danemarca.

La Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul român B.F., în vârstă de 60 de ani, conducând un autoturism marca Honda Accord.

 Existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Danemarca, în anul 2017.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul era împrumutat și nu știa că acesta se află în atenţia autorităţilor ca fiind furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furtiar autoturismul, în valoare de 50.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

shares