Autorul catastrofei de la Badeana urma sa se casatoreasca in luna august. Victimele sale din Iasi lucrau in IT si veneau din Grecia

accident 2222

Cateva momente de inconstienta la volan si 5 destine au fost curmate in urma unei coliziuni teribile. Bogdan Topriceanu, autorul accidentului de la Badeana avea doar 31 ani si in luna august urma sa se casatoreasca.

„Știam ca viața este nedreptă dar totuși nu ma gândeam ca o sa se ajungă la acesta extrema, trăiesc cel mai socant moment din viața mea. Nu cred ca inima mea nu mai este, tind sa cred ca, Dumnezeu nu exista.  Stia de suferința provocată dacă exista. Sufletul meu te rog sa nu ma lași mult timp singura aici fără tine, aștept chemarea ta. Te iubesc parte din mine”, este mesajul Anei, ce urma sa fie sotia lui Bogdan.

In masina se afla si Iulian Tofan, prietenul de nadejde al lui Bogdan Si acesta a murit. (Bogdan, foto stanga – Iulian, foto dreapta)

Tanara de 17 ani care se afla in aceeasi masina a fost Maria Elena Penghis. Aceasta visa se devina invatatoare. A lasat in urma un gol imens. Maria nu s-a stins imediat ci la Spitalul din Barlad unde a intrat in stop cardio respirator. Avea coloana vertebrala fracturata iar fata ii era zdrobita in urma impactului ingrozitor.

Nici Gabriela Huzuna (foto) nu a avut sanse. Aceasta avea doar 19 ani. Nu se stie prin ce circumstante a mers in club sora ei mai mica, Madalina, care la doar 15 ani de abia scapase de Evaluarea Nationala si se pregatea pentru liceu. Madalina a suferit o ruptura de splina si a fost operata. Se afla internata in stare grava la Spitalul Sf. Maria din Iasi.

In masina cu numere de Bucuresti se aflau doua cupluri din Iasi si un copil. Toti se intorceau din vacanta petrecuta in Grecia. Catalin Spataru a murit pe loc, acesta era din Pascani dar locuia in Iasi. Acesta avea doar 34 ani. In stare foarte grava, coma de gradul III-IV este iubita acestuia, Raluca Moiseanu, desemnata „Corporate women of the year” la premiile industriei regionale de IT&Outsourcing. Aceasta este manager la TiVo Romania. Fetita acesteia, in varsta de 13 ani a suferit o fractura de clavicula si o fisura de tibie fiind internata la Spitalul Sf. Maria. Celalalt cuplu din masina era format din Marius Bondar de 34 ani si Elena Hincu de 33 ani, ambii manageri la SCC respectiv Conduent. Cei patru tineri petreceau des concediile impreuna.

Marius a suferit un politraumatism toraco-abdominal, contuzii si escoriatii genunchi iar Elena, traumatism coloana vertebro-toracala, traumatism bazin si torace, fractura scafoid carpian stang. Cei doi sunt constienti si stabili.

Foto: Facebook.com (Catalina Spataru, foto stanga)