AUR și-a lansat candidații pentru alegerile europarlamentare

La viitoarele alegeri pentru Parlamentul European partidul AUR dorește să obțină cel puțin 12 mandate. Ieri a avut loc la Iasi prezentarea candidatilor la alegerile europarlamentare. Criteriile care au stat la baza stabilirii listei au fost studiile absolvite, limbile străine vorbite fluent și acțiunile la care participă pentru a apăra interesele României  și ale românilor.

Anul viitor va fi unul provocator pentr toate partidele motiv pentru care AUR a decis sa ii prezinte pe cei 45 de candidati la alegerile europarlamentare.

George Simion, președintele AUR

Noi am fost pe primul loc in Moldova si am fost surpriza alergerilor 2020. Acum cred ca vom fi pe primul loc pentru ca este o regiune din care provin, o regiune aflata in subdezvoltare saracita batjocorita, care are nevoie de dreptate. Trimitem in Parlamentul European oameni care ne fac cinste, aparatori ai patriei romane

Candidatii spera ca vor reusi sa obtina cat mai multe locuri in Parlamentul European.

Claudiu Târziu, senator AUR

Misiunea noastra, si eu sunt unul dintre candidati la Bruxelles, este aceea de a schimba in bine pozitia Romaniei in Uniunea Europeana si in lume printr-o implicare mai profunda si mai puternica din perspectiva interesului national si anume intoarcerea la normalitate.

Candidatul de la Iasi este Silviu Gurlui, profesor de fizica la UAIC.

Silviu Gurlui, candidat europarlamentare

Avem o sansa sa deschidem Romania si sa aratam ce putem sa dezvoltam aici in tara, sa ne castigam respectul in Europa, sa valorificam cu eficienta maxima valorile nationale, infrastructura si potentialul national astfel incat tot mai multi tineri sa poata sa ramana in tara, sa aiba prima sansa aici in tara.

Cristian Terheş este afiliat grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni din Parlamentul European, si la alegerile viitoare va deschide listele.

Cristian Terheș, europarlamentar

In momentul de fata, la ceea ce asistam este chestiunea cu preturile, cu ceea ce se intampla la granite, faptul ca nu mai avem clasa politica si lideri politici care sa apere interesul Romaniei pune in pericol suveranitatea Romaniei. Daca facem o perspectiva istorica o sa vedem ca acest proiect european nu a fost gandit ca un sistem federalist care sa inlocuiasca statele UE, ci sa vina in ajutorul lor. La ce asistam astazi, aceasta Ursula von Delayer, o mincinoasa a ajuns ca valorile de suveranitate si prosperitate sa fie viciate.

Candidatii sunt de parere ca actuali europarlamentari nu si-au facut treaba pentru a apara interesele Romaniei.

Gheorghe Piperea, candidat europarlamentare

Sunt extrem de multe lucruri pe care le-ar fi putut face. De exemplu, o colaborare cu organele birocratice sau politice cum vreti sa le spuneti din intern, pentru a vedea ce se poate face pentru ca ne afecteaza politicile economice si cum putem sa le folosim in favoarea noastra.

 La eveniment au participat membrii AUR din tot judetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *