AUR dezminte informatia ca Dan Puric este candidatul partidului la alegerile prezidentiale

AUR dezminte informatia ca Dan Puric este candidatul partidului la alegerile prezidentiale dupa ce un afiș cu Dan Puric și mesajul ”Votați, mă” a fost recent distribuit în București

AUR dezminte informatia ca Dan Puric este candidatul partidului la alegerile prezidentiale

„Atenţia şi importanţa pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează şi demonstrează forţa partidului. Însă, informaţia cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată”, a precizat formaţiunea politică, pentru AGERPRES.

În spațiul public a apărut informația conform căreia Dan Puric ar fi anunțat la finalul unui spectacol de duminică, din București, că este candidatul susținut de AUR la alegerile prezidențiale.

CITESTE SI: Sondaj CURS: PSD conduce cu 30% în preferințele electorale, urmează AUR cu 21%

Potrivit AUR, Dan Puric şi alţi oameni apropiaţi de Alianţa pentru Unirea Românilor vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie.

„Atât domnul Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de AUR vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului, care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veţi afla candidatul AUR pentru prezidenţiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, a informat formaţiunea politică.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *