Au pierdut alegerile, lupta pentru A8 continuă

foto_Cătălin_Urtoi

Ieșenii vor autostradă

Asociatia “Impreuna pentru A8” continua lupta pentru autostrada chiar daca Gregoriana Tudoran, candidatul independent la alegerile europarlamentare nu a reusit sa treaca de pragul electoral.

„Voi ramane alturi de colegii mei de la Impreuna pentru A8 pentru implinirea proiectelor pentru care am luptat in aceasta campanie, in sensul in care in continuare din ipostaza de consilier  in afaceri Europene la Bruxelles facand lobby direct pentru proiectele atuostrazilor, spitalelor locale si regionale, si evident si pentru scoli. Si un alt aspect pentru care voi lupta este acela al drepturilor transportatorilor la nivel European.” a declarat Gregoriana Tudoran, cosilier in Afaceri Europene, Bruxelles.

Proiectul Autostrazii A8 intampina in continuare dificultati.

„Vom continua sa avem actiuni vis- a- vis de proiectul autostrazii A8. Dupa cum stiti acest proiect continua sa fie o mare problema, chiar daca toate partidele politice si toti politicienii l-au luat si au defilat cu el in brate in aceasta campanie electorala, dupa cum stiti iarasi au intervenit niste amanri, un ultimo termen, termenul de 3 iulie mai nou. Pentru acea portiune de 68 de km, care ar ttebui executata prin parteneriat public privat.”, a declarat Catalin Urtoi, vicepresedinte Asociatia Impreuna pentru A8.