Au început Zilele Comunei Miroslava

banner-Miroslava

S-a dat startul Zilelor Comunei Miroslava! Dupa cativa ani de pauza, autoritatile locale au pregatit un program special care a debutat astazi, cu o ceremonie la care au participat oficialitatile locale si mediul de afaceri.

Miroslava este cea mai dezvoltată comună din țară. Atât mediul privat, cât și autoritățile locale fac investiții importante an de an pentru crearea unui mediu prosper în comună. Doar în ultimul an s-au realizat rețele de canalizare, lucrări de astfaltare și multe alte investiții. Anul acesta, autoritățile locale au pregătit un program special de Zilele Comunei Miroslava.

„Au inceput Zilele Comunei Miroslava. Este a opta editie, trei editii nu le-am organizat pentru ca a fost pandemie. Este o perioada care va tine trei zile, se va finaliza sambata la ora 22.00. Le urez tuturor distractie placuta. Va fi ceva frumos, avem artisti de vaza, de la nivel de comuna, judetean si din Romania.” a declarat Dan Niță, primar comuna Miroslava.

Administrația din Miroslava este un exemplu pentru celelalte comune.

„Daca am face un exercitiu de imaginatie si am inchide ochii si v-as intreba care este primul nume care va vine in minte Constanta, Mamaia, daca te gandesti la o statiune balneo te gandesti la Sovata sau Baile Herculane, iar atunci cand pronunti cea mai bogata comunitate din Iasi nu ai  cum sa te gandesti la alta comunitate decat cea din Miroslava” a precizat Sincron Costel Alexe, președinte CJ Iași.

Multe proiecte au fost implementate împreună cu mediul de afaceri privat.

„Ma bucur pentru reusita comunei Miroslava. Vreau sa va spun ca de fiecare data cand intru in contact cu oamenii de afaceri, colegi care vin spre mine si alti colegi pentru potentiale investitii. Primul lucru pe care ei mi-l cer un contact cu primaria Miroslava. Este un punct de referinta pentru potentialii investitori din intreaga tara.” a mai spus Ambianta Alexandru Muraru, deputat PNL.

Anul acesta, pe scena amplasată în satul Balciu vor urca artiști locali și naționali precum: Alina Eremia, VUNK, Nicole Cherry și Lino Golden.