Au inceput sa vorbeasca pacientii lui Dan Tesloianu

dan tesloianu 1

Destul de timid, pacientii medicului Dan Tesloianu au inceput sa vorbeasca atat in mass media cat si pe retelele de socializare. Marturiile unora dintre ei sunt cutremuratoare, acestia fiind supusi unor umilinte greu de imaginat.

„In 2019 am fost pacientul doctorului Tesloianu. In acel an, dumnealui m-a obligat sa-mi pun acel stimulator dar am refuzat. Am fost batjocorit si umilit plus ca a primit si spaga acest doctor”, a mentionat pe Facebook, Vasile H.

O alta pacienta a spus ca s-a ales cu numeroase infectii dupa ce i-a fost montat de catre Dan Tesloianu un stimulator cardiac. „În 2013 m-a operat. Mi-a pus un aparat, stimulator cardiac. Crăpa cusătura, ieşea afară”, a spus femeia pentru Observator. Aceasta crede acum ca stimulatorul provenea de la o persoana decedata.

„Eu aşa cred. Pentru că nu îmi primea corpul, le dădea afară. De şapte ori să mă taie şi acum am aflat de ce. Mi-a făcut la antibiotice, sunt distrusă!”, a povestit femeia.

Intr-un alt comentariu, de pe pagina de Facebook a TeleM, ruda unui pacient a povestit ca medicul i-a prescris un tratament de care medicii din Marea Britanie s-au crucit efectiv.

„Tatăl meu a fost internat la acest medic anul trecut.. Dr. Tesloianu i-a spus în față că este un caz foarte grav și a insistat să îl transferăm la un spital privat din București, pe motiv că nu există nici o posibilitate să fie operat pe cord la un spital de stat, iar, când noi, familia, am reușit să îi găsim un loc la un alt spital de stat din alt oraș, a tergiversat cât a putut cu transferul. A fost nevoie de eforturi uriașe să îl putem mută de acolo, din păcate mult prea târziu. Experiență cu dr. Tesloianu a fost fatală pentru evoluția lui”, a povestit un cititor pe pagina HotNews.ro.