Au inceput lucrarile de refacere a gazonului de pe stadionul Emil Alexandrescu

Sharing is caring!

Suprafata de joc, desemnata de majoritatea antrenorilor drept cea mai proasta din Liga 1 a fost mai intai erbicidata dupa care a fost scoasa cu ajutorul excavatoarelor. Cei de la Poli Iasi spera ca lucrarea sa se incheie in termenul prevazut, altfel, vor fi nevoiti sa-si prelungeasca exilul de la Botosani.

Adrian Ambrosie – presedinte Poli Iasi: “Din ceea ce stiu, pana la meciul cu Voluntari care va fi undeva in noiembrie ar trebui sa intram pe gazonul nou si sa avem primul joc acasa. Lucrarile nu sunt greu de efectuat avand in vedere ca firma are experienta, pe de alta parte am vazut pe Arena Nationala cat de repede s-a schimbat gazonul. Din punctual acesta de vedere eu cred ca vom avea un gazon modern si vazand meciul dintre Craiova si FCSB, pe ce teren s-a putut juca eu cred ca aceasta este normalitatea, ca fiecare echipa din Liga 1 sa aiba un teren pe care sa practice un fotbal spectacol”.

Cu aceasta ocazie va fi schimbata si instalatia de degivrare a gazonului, care nu era functionala de cativa ani.

“Noi am avut si in trecut doar ca nu facea fata la gerul peste care am trecut. Cu aceasta lucrare vom avea tot ce trebuie pentru un gazon perfect”, a completat Adrian Ambrosie.

Instalatia de degivrare nu va functiona in acelasi timp cu nocturna, intrucat reteaua din Copou nu ar face fata.

shares