Au inceput inscrierile la USAMV Iasi

Foto_USAMV

Cele 4 facultati ale Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi isi asteapta viitorii studenti la sesiunea de vara a admiterii 2019, pentru programele de licenta si masterat, in perioada 15 – 26 iulie.

Benone Pasarin, prorector USAMV: „Suntem bucurosi ca venim si in acest an cu aproximativ acelasi numar de locuri, circa 1000 de locuri, in marea majoritatea 700 sunt locuri bugetate si restul sunt locuri cu taxa”.

In aceasta perioada sunt programate inscrierile, sustinerea probelor de concurs si inmatricularile pentru toate domeniile de studii de la toate formele de invatamant.

Benone Pasarin, prorector USAMV: „Pe langa faptul ca am pregatit campusul ca intotdeauna sa fie pe placul tudentilor care ne aleg, spunem ca departajarea, admiterea din acest an va fi tot pe baza de dosare, contand foarte mult nota luata la Bac la limba si literatura romana si la o alta disciplina scrisa pe care si-o aleg candidatii, mai putin la specializarea Medicina Veterinara unde se da un test care conteaza circa 30 la suta din intreaga economie a notei, restul fiind Bacul”.

Inscrierea la admitere pentru una dintre cele 4 facultati se fac atat la sediul facultatilor cat si online.