Au fost retinuti scandalagiii din Raducaneni

Cinci din cei sase agresori de la clubul din Raducanei au fost retinuti de politisti pentru 30 de zile. Barbatii sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violente, distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Faptele au fost comise in noaptea de 23 spre 24 octombrie. Cand au ajuns insa la fata locului politistii nu au gasit pe nimeni, agresorii fiind identificati la scurt timp.

Anca Vijiac-purtator de cuvant IPJ IASI: „Pe parcursul cercetarilor efectuate de politistii de la Raducaneni, au fost conduse la cercetari 5 persoane banuite de comiterea infractiunilor. In baza probatoriului administrta in cauza, politistii au retinut cele cinci persoane care ulterior au fost prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni, instanta care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile. Cercetarile continua sub aspectul savrasirii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire, distrugere si portul fara drept de obiecte periculoase”.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!