Au fost alesi noii viceprimari ai Iasului

consiliul local iasi

Intr-o sedinta a Consiliului Local au fost alesi noii viceprimari ai Iasului, la 8 luni distanta de alegerile locale. Daniel Juravle de la PNL si Cezar Baciu de la USR PLUS sunt cei doi viceprimari ai Iasului.

„La peste opt luni de la data alegerilor, nu mă mai gândeam că vom avea o majoritate stabilă care să ducă la îndeplinire proiectele Iașului. Invit la dialog și colaborare pe toți consilierii locali. Îmi doresc să ne apucăm de treabă și să facem bine pentru Iași”, a declarat Daniel Juravle.

„O mare greutate s-a pus momentan pe umerii mei. Dar o să-mi asum toate aceste aspecte și voi lucra în folosul cetățenilor, la fel cum am mai declarat și anterior, conform jurământului pe care l-am depus”, a declarat Cezar Baciu.

Liderul de grup al USR PLUS, Ana Raluca Rosu a anuntat ca in Consiliul Local nu exista nici o intelegere intre PNL si USR PLUS iar Cezar Baciu nu reprezinta aceasta grupare politica.

„Domnul Baciu va trebui să preia proiectele pe care USRPLUS le-a propus prin amendamente la bugetul local sau prin programul lor electoral. (…) Colegul meu Daniel Juravle va trebui să stea alături de mine ca toate lucrurile administrative să meargă în direcția bună. De astăzi începe greul pentru ei”, a spus primarul Mihai Chirica.