ATOR investește în liceeni

foto_ITO

Investește în TINE(ri).#Experiență.#COOL(tură).#Formare – acesta este un nou proiect al Asociației Tineretul Ortodox Român Iași, finanțat de Primăria Municipiului Iași, pentru tinerii ieșeni.Proiectul vizează activități de dezvoltare a sinergiei între domeniul cultural, de tineret și educațional prin organizarea de activități specifice în liceele ieșene, activități ce au ca scop educarea tinerilor.

Tinerii vor putea participa in perioada 1 august – 15 decembrie la activitățile propuse de Asociația Tineretul Ortodox Român Iași. Cinci seminarii de formare, un concurs de cunoștințe generale – „100 de ani de la Marea Unire. Să ne întoarcem înainte!” sau traininguri si ateliere de creativitate, sunt doar cateva dintre manifestarile proiectului.

Festivalul Bucuriei – care se va desfasura chiar in acest week-end -este parte integranta din proiectul tinerilor ATOR Iasi.

Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Iași, implineste anul acesta 9 ani de existenta si promoveaza credința și spiritualitatea ortodoxă în dialog cu tradițiile noastre și cultura europeană, mai ales printre liceeni.