Atentie Stoican, vine “Nasul”!

hagi

Gheorghe Hagi i-a facut mereu zile fripte lui Flavius Stoican in meciurile directe. Antrenorul iesean nu are nicio victorie in confruntarile cu echipele pregatite de Hagi si in aceasta seara are ocazia de a sparge gheata. Doar ca, iesenii nu-l vor avea in teren pe Qaka, omul cheie de la mijlocul terenului. In plus, cei de la Viitorul vor sa rupa seria pozitiva a Iasului de pe teren propriu.

Nu va fi usor dar suntem increzatori si merge cu incredere la Iasi si sunt sigur ca va fi foarte dificil. Boboc si Matan nu vor juca in acest meci pentru ca au avut marti meci si este o solicitare pentru ei. Mladen este suspendat”, a declarat Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul.

Hagi este increzator mai ales ca din aceasta parte a campionatului Viitorul si-a revenit in ultimele sezoane. Acum, pustii de la Viitorul ocupa locul 6 in Liga 1 cu 16 puncte, cu doua mai multe decat Iasul.

Noi mergem sa luptam si sa incercam sa luam cele 3 puncte care sunt importante de aceea cred ca va fi un meci interesant. Nu uitati, in fata, in afara lui Vodut restul au o varsta foarte tanara asa ca nu poate veni dintr-o data totul la cel mai mare nivel”, a completat Gheorghe Hagi.

Astazi, cei de la Viitorul au vizitat Gradina Botanica din Iasi. Copiii amatori de autografe si poze i-au asaltat pe jucatorii lui Hagi.