Atentie la „tepele” de inchiriere a unor pensiuni, apartamente sau cabane. O tanara a fost inselata cu 3400 lei dupa ce a vrut sa inchirieze un apartament in Suceava

Politistii suceveni au fost sesizati de către o tânără de 19 ani, din com. Dorobanțu, jud. Călărași, rezidentă în municipiul Suceava cu privire la faptul că în data 24 noiembrie a fost înșelată cu suma de 3.400 lei de persoane necunoscute.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, fiind interesată să închirieze o locuință pe raza mun. Suceava, în data de 19 noiembrie , tânăra a vizionat pe o platformă de anunțuri on-line o ofertă postată de un utilizator pentru închirierea unui apartament. În vederea contactării, utilizatorul a oferit o adresă de e-mail.

Conform discuțiilor ulterioare on-line și înțelegerii, la data de 24 noiembrie tânăra s-a deplasat la sediul unei unități de transfer bancar din incinta unui centru comercial și a depus suma de 3.400 lei, beneficiar fiind proprietarul, ulterior trimițân acestuia o fotografie a chitanței viramentului.

Ulterior, tânăra nu a mai fost contactată de nimeni, iar anunțul și celelalte date informatice au fost șterse, femeia realizând că a fost înșelată. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înșelăciune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *