Ateneul ieșean organizează pentru copii programul Vacanța (re)Creativă

În perioada 15 iulie – 31 august 2024, Ateneul Național din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează programul de vară pentru copii Vacanța (re)Creativă, ce va avea loc la Centrul Internațional de Artă Contemporană – Baia Turcească Iași. Participarea la cursuri este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile.

Vacanța (re)creativă 2024 include activități construite pe grupe de vârstă și adaptate etapelor de dezvoltare artistică, socială, psihologică, emoțională și cognitivă ale copiilor. Participarea are o serie de beneficii, sprijinindu-i pe cei mici să-și însușească noi modalități de exprimare și dezvoltare artistică.

Cursurile sunt concepute pentru 2 categorii de vârste, 5-10 ani și 11-17 ani. Programul este conceput pentru toate gusturile, cu o varietate de cursuri: Educație Financiară; Nutriție; Atelier de teatru cu păpuși; Fotografie cu Smartphone; Fashion; Teatru; Graphics Culture; Desen; Atelier de lectură; ZEN Generation; Origami; Modelaj în Argilă.

„Prin organizarea Vacanței (re)Creative, dorim să oferim copiilor orașului nostru noi experiențe în zona artistică, socială sau emoțională. Astfel, propunem o listă de cursuri interactive, pe care nu le găsim în programa școlară, în speranța că poate, unii vor descoperi pasiuni ascunse. Amintim de gratuitatea programului și așteptăm înscrierea copiilor la acest program”, a afirmat Gheorghiță Rusu-Persic, managerul interimar al Ateneului Național din Iași.

Detalii despre proiect și formularul de înscriere le puteți găsi pe pagina de Facebook sau Instagram al Ateneului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *