Atac dur al bacauanului Benea la adresa primarilor ce au format Alianta “Moldova se dezvolta”

Alianta-Moldova

Bacauanii s-au suparat ca nu au fost invitati la discutiile pentru formarea acestei aliante. Primarul Cosmin Necula ar fi participat la discutiile initiale care au avut loc la Asociatia Municipiilor. Pe de alta parte, senatorul Dragos Benea ii caracterizeaza pe primarii prezenti la Suceava drept “plagiatori, fatarnici si ipocriti”. In plus, liderul PSD Bacau l-a numit pe Mihai Chirica drept cel care i-a carat geanta lui Gheorghe Nichita.

“Viitorul” vă va judeca, nu istoria…Vom avea 3 autostrăzi pe hârtie și cea mai ieftină va fi intârziata pentru că sunteți prea ipocriți, fricoși și demagogi. Pentru că le-a ordonat George de la Suceava … fără Bacău! Unul este primar din 2000, altul este văr cu George, altul i-a cărat geanta lui Gigi Nechita, altul i-a carat geanta lui Pinalty și tot așa… Primarilor plagiatori sunteți fățarnici și ipocriți. Corect ar fi să le spuneți colegilor de la Vest că foștii voștri șefi (Gigi, George, Romică, Culiță, Pinalty, etc.) au făcut cea mai mare absorbție de fonduri europene din toate regiunile de dezvoltare. Apropos, mult succes cu Autostrada Nordului și Autostrada Unirii. Ați scos Bacăul de pe hartă”, a scris pe Facebook, Dragos Benea.

 Sucursala PNL Bacau au pus absenta la discutii a lui Cosmin Necula pe fondul lipsei de credibilitate a acestuia. „Lipsa sa de viziune și de competență au făcut, de altfel, ca acesta să nu fie un partener credibil pentru primarii din Alianța ”Moldova se dezvoltă!”.