Asociaţia pentru Protecţie Rutieră “Worldstreet”: „Nu plecați la mare, noaptea, pe drumul județean Iași – Ciurea – Vaslui!”

g4

Asociaţia pentru Protecţie Rutieră “Worldstreet” atrage atenția asupra stării jalnice a drumului județean Iași – Ciurea – Vaslui.

„Atenție! Nu plecați la mare, noaptea, pe drumul județean Iași – Ciurea – Vaslui! Mai mulți ieșeni s-au întors cu mașina pe platformă. Drumul județean 248 care leagă localitățile Ciurea – Grajduri – Scânteia – Vaslui a ajuns un pericol pentru șoferii care tranzitează acest tronson. Mai mulți ieșeni care au plecat în concediu la mare, noaptea, pe acest tronson de drum, au reclamat starea foarte proastă a acestuia. O familie de ieșeni a făcut greșeala de a merge pe acest drum și a regretat. Autoturismul cu care se deplasau a trecut peste o groapă adâncă iar una dintre jante s-a rupt la propriu. Familia s-a întors în Iași cu mașina pe o platformă. Cele mai adânci găuri în asfalt sunt pe porțiunea de drum din pădurea de la Bordea, dar și la ieșirea din localitatea Dumbrava. De asemenea, găurile din asfaltul care trece prin pădurea Bordea sunt periculoase deoarece șoferii sunt tentați să le ocolească trecând pe sensul opus de mers, peste axul drumului”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a asociației.