Asociația ACVO, donații de 20.000 de lei spitalelor ieșene

Asociația ACVO se alătură ONG-urilor care vin în sprijinul cadrelor medicale din prima linie și a pacienților afectați de noul tip de coronavirus cu o contribuție financiară în valoare de 10.000 de lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase „Sfânta Parascheva” și 10.000 de lei pentru Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.
”Suntem conștienți de eforturile depuse de personalul medical în această perioadă care ne încearcă pe toți și știm că fiecare gest de solidaritate este extrem de important atât pentru cei din prima linie, cât și pentru pacienți și pentru cei dragi care îi așteaptă acasă. Ca de obicei, Asociația ACVO este alături de cei care au nevoie de ajutor și va continua să se implice în rezolvarea problemelor comunității din care face parte. În același timp, știind că pasul cel mai important și simplu pentru a preveni și a reduce transmiterea bolii COVID – 19 este ca oamenii să își spele mâinile frecvent, toți colegii din ApaVital depun eforturi considerabile în fiecare zi pentru a asigura servicii de apa și canalizare sigure pentru toate instituțiile, companiile și locuitorii din zonele în care compania noastră operează.”, a precizat dr.ing. Mihai Doruș, Președintele Asociației ACVO și Directorul General al companiei ApaVital.
Asociația ACVO a fost înființată de către compania ApaVital, la începutul anului 2018, pentru a da viață proiectelor sale de responsabilitate socială și de implicare în comunitate.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!