Asistenta medicala de la un spital din Vaslui, batuta de sot, a decedat azi noapte

foto_spital

Femeia era internata in coma de gradul IV, la spitalul Parhon din Iasi, fiind tinuta in viata doar de aparate. Din pacate, in cursul noptii, medicii au declarat decesul, dupa trei saptamani de agonie.

Pacienta a ajuns la Iasi in stare critica, dupa ce a fost batuta cu bestialitate de sotul care lucreaza ca psiholog la Politia de Frontiera din Vaslui. Intre timp, ancheta deschisa de politistii vasluieni continua in acest caz, fiind deschise si doua dosare penale pentru violenta domestica si vatamare corporala. Incadrarea infractionala a fost schimbata, insa, in ucidere din culpa.

Pacienta decedata era angajata ca asistenta medicala la sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Vaslui. Colegii de serviciu spun ca femeia venea deseori cu lovituri pe corp si se plangea de traiul crunt la care era supusa de sotul violent.

Surse din ancheta sustin ca barbatul este dependent de jocurile de noroc si si-ar fi amenintat sotia ca o va arunca in strada, alaturi de cei doi copii ai lor, daca divorteaza. Intre timp, agresorul a intrat in concediu medical. La nivelul Politiei de Frontiera Vaslui a fost deschisa si o ancheta interna.