Asistent medical de pe ambulanță, acuzat că a agresat sexual o fată de 17 ani, care a apelat 112 pentru că avea simptome de răceală

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2021_08_ambulanta-shutterstock-scaled

Un asistent medical de pe ambulanţă este acuzat că a agresat sexual o fată de 17 ani din comuna teleormăneană Pietroşani, care sunase la 112 pentru că avea simptome de răceală,a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbeşteanu, conform Agerpres.

„La data de 27 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Zimnicea au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Pietroşani, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanţe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate. În fapt, mama minorei a sesizat că asistentul medical sosit la faţa locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor şi ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani”, precizează IPJ Teleorman, potrivit Agepres.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbeşteanu, mama adolescentei spune că minora de 17 ani avea simptome de răceală şi reclamă că asistentul a dezbrăcat-o pe fată şi a pipăit-o în zona intimă. În cursul zilei de joi, fata a fost dusă pentru expertiza medicală la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman.

Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal in rem.