Asfalt nou de la Târgu Frumos spre Iași

foto_Ovidiu_Laicu

Drumuri afectate de inundații

In perioada urmatoare, drumul dinspre Targu Frumos spre Iasi va fi asfaltat dar doar pana la Metro. Ovidiu Laicu, seful DRDP Iasi, a explicat, in jurnal, ce se intampla cu cealalta bucata de drum, pana la intrarea in oras.

„Astept sa intru acum de la Ion Neculce, unde am ramas, sa vin pana la Metro, cu covor asfaltic. De la Metro pana la intrarea in Iasi, noi suntem intr-un litigiu acolo, cu Primaria Iasi, care ar fi trebuit sa preia drumul din 2012. Drumurile municipiului Iasi trebuie sa fie administrate de municipalitate. Au fost facute reparatii in 2012, cand a fost facuta reabilitarea. S-au facut doua straturi de asfalt. Noi o intretinem, nu sunt gropi, nu sunt transee, dar, ca sa facem lucrari mai ample, nu putem. Decat dupa ce-o sa hotarasca instanta.”, a declarat Ovidiu Laicu, director general DRDP Iasi.

Bani pentru drumurile din Moldova sunt, ramane doar sa vedem ca soselele pline de gropi vor fi reparate.

„Ne-a alocat o suma de bani impresionanta anul acesta pentru lucrari la drumuri. Practic, avem in jur de vreo 700 de milioane de lei, practic aproape 50% din bugetul Companiei Nationale de Drumuri. Sa speram ca la rectificare mai primim ceva. Avem lucrari de facut, in continuare.”, a completat Ovidiu Laicu.