Arșiță și în urmatoarea lună, în toată țara

foto_temperatura

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă estimare meteorologică pentru perioada 17 iunie – 15 iulie 2019.

Această prognoză meteo nu poate estima fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare.

Vremea 17 – 24 iunie 2019

Temperatura medie a aerului: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, excepție făcând extremitatea de vest și de nord-vest a țării unde precipitațiile vor fi excedentare.

Vremea 24 iunie – 1 iulie 2019

Temperatura medie a aerului: Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Vremea 1 – 8 iulie 2019

Temperatura medie a aerului: Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregului teritoriu.

Vremea 8 – 15 iulie 2019

Temperatura medie a aerului: Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Cantități de precipitații: Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.