Armata devine obligatorie (# 1aprilie)

armata_soldati

De cate ori v-ati spus ca n-o sa va mai lasati pacaliti de 1 aprilie? Astazi, de Ziua internațională a păcălelilor,  rețelele de socializare au fost invadate de glume. Teste de sarcina, demisii din partide sau divorturi si neaparat lentile de contact albastre pentru toţi ofiţerii SRI. Tot astazi, am aflat ca  armata redevine obligatorie. Unele glume au fost publicate chiar pe conturile oficiale ale unor instituţii.

Serviciul Român de Informaţii a postat la prima ora o imagine cu o pereche de lentile de contact albastre, cu mesajul „Mulţumim Ambasadei Suediei pentru cel mai nou articol din uniforma noastră!”, cu descrierea #1 aprilie. Postarea ofiţerilor de Informatii a strâns, în cateva ore de la publicare,  mii de aprecieri şi sute de comentarii. Un răspuns la mesajul din online al Ambasadei de ziua SRI: Către Băieţii blonzi cu ochi albaştri de la Băieţii blonzi cu ochi albaştri.

Ministerul Apărării a publicat, tot la prima ora si tot pe Facebook un mesaj care a stârnit sute de reacţii  :Armata devine de astăzi obligatorie! Tinerii au fost îndemnaţi să acceseze un link pentru a primi detalii şi aşa descoperă că, de fapt, este vorba despre un proiect de lege mai vechi.

In speranta ca nimeni nu v-a schimbat crema dintre biscuitii preferati cu crema de pantofi, mai zicem doar atat: 1 aprilie nu s-a terminat inca!