Argeș | O mașină s-a răsturnat și a luat foc. O pasageră a murit, alta are arsuri grave

arges

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional 73, la ieşirea din oraşul Câmpulung, autoturismul luând foc. În accident o pasageră a murit pe loc, iar alta a fost grav rănită, având arsuri pe o treime din suprafaţa corpului.

 Accidentul a avut loc în această dimineață pe DN 73, la ieşirea din Câmpulung. Un bărbat de 56 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

O femeie în vârstă de 80 de ani, din Câmpulung, pasageră în autoturism, aflată pe bancheta din spate, a murit pe loc. O altă pasageră, în vârstă de 56 de ani a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată de urgenţă la spital. Aceasta era semiconştientă, cu politraumatisme şi arsuri de gradul doi pe aproximativ 35 % din suprafaţa corpului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Şoferul a reuşit să iasă singur din autoturism. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii vor face cercetări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporala din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.