Arcadia celebrează frumusețea și îți oferă până la 20% cadou pentru cele mai moderne tratamente faciale

Sharing is caring!

Primăvara aceasta îți oferim un motiv în plus să te bucuri de frumusețe. Te invităm să redescoperi trăsăturile fine ale unui ten perfect și să îți accentuezi farmecul personal.
Arcadia îți oferă în luna martie un cadou pentru a beneficia de cele mai populare și avansate proceduri de rejuvenare și corectare a ridurilor: tratamentele cu acid hialuronic, toxină botulinică și
terapia Dracula (PRP).

Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală și Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică de la Arcadia îți facilitează accesul la cele mai moderne tratamente faciale. În perioada 1 – 31 martie, te invităm să te bucuri de primăvară împreună cu noi și să celebrăm frumusețea în cele mai mici detalii. Îți oferim cadou până la 20% pentru tratamentele de rejuvenare și corectare a ridurile.
Tratamentul cu acid hialuronic se recomandă tuturor adulților, având rol de prevenție și diminuare a carențelor faciale, atenuarea ridurilor sau pentru obținerea unui efect de lifting facial, remodelarea buzelor, etc.

Toxina botulinică este indicată pentru stoparea procesului natural de formare sau adâncire a ridurilor de expresie.
Capacitatea de regenerare a pielii este stimulată prin terapia Dracula, care este o metodă de rejuvenare, corecție volumetrică și lifting și presupune injectarea la nivelul dermului a unui ser obținut din sângele propriu. Tenul redevine ferm și strălucitor, ridurile sunt atenuate, iar elasticitatea își recapătă proprietățile.

*Tratamentele promoționale necesită o consultație prealabilă. Programarea se face prin intermediul serviciului Call Center Arcadia – 0232 920. Promoția este valabilă până la data de 31 martie 2018. www.arcadiamedical.ro

 

shares