Arcadia – Cei mai buni! De 10 ani!

Sharing is caring!

În luna martie 2018, Arcadia sărbătorește 10 ani de la înființarea acestui proiect medical curajos, inovator și reprezentativ pentru sistemul privat de sănătate. Debutul poveștii Arcadia a însemnat o strângere de mână care a confirmat o viziune comună asupra unor înalte standarde medicale. În acest interval, am stabilit noi repere în sistemul medical privat și am devenit prima opțiune atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii din Nord-Estul României.

Arcadia și-a deschis porțile prin lansarea oficială a Centrului de Imagistică Medicală Sărăriei în data de 10 martie 2008, fiind una dintre primele inițiative private din regiune care își propunea să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde medicale și tehnologice. Acest obiectiv a fost confirmat prin profesionalismul și devotamentul echipei medicale, dar și prin cei peste 210.000 de explorări imagistice; care au beneficiat de servicii de Radiologie și Imagistică Medicală până în prezent.

„Sunt bucuros și onorat să mulțumesc echipei pentru cei 10 ani în care am dezvoltat împreună acest proiect de suflet. Marcăm acum un deceniu de excelență în Imagistică Medicală și de calitate a actului medical dedicat pacienților. Sunt 10 ani de muncă într-un colectiv de excepție, 10 ani în care am încercat continuu să avem grijă de sănătatea oamenilor. Toate acestea pentru ca pacienții să beneficieze de cea mai bună îngrijire medicală, prin profesionalism, demnitate și respect. Privim cu încredere spre viitor și ne asumăm poziția de lider în regiune, oferind pacienților acces la cele mai noi tehnologii și echipamente, care sunt puse în valoare prin expertiza medicilor.” Prof. Dr. Dragoș NEGRU, fondator și Coordonator al Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia.

Arcadia reprezintă o nouă eră pe piața serviciilor medicale private. În prezent, Arcadia este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale din Nord-Estul României, care integrează:
 1 Spital Multidisciplinar;
 1 Spital de Cardiologie Intervențională;
 1 Maternitate;
 2 Centre de Imagistică Medicală de înaltă performanță;
 4 Centre Medicale multidisciplinare situate strategic în toate cartierele din municipiul Iași;
 1 Punct Medical de Prim Ajutor în complexul Palas.

„Notorietatea brandului Arcadia a fost clădită prin implicare şi multă pasiune, prin eforturile depuse de întreaga echipa care s-a dedicat şi și-a asumat întregul proces al dezvoltării sistemului medical românesc.
Celebrarea acestui deceniu de la înfiinţarea Arcadia este un prilej de reflectare asupra drumului parcurs şi, în acelaşi timp, un prilej de a ne gândi la viitor, având ca imperativ aspirația către excelență în tot ceea ce întreprindem. Acest moment de aniversare marchează intrarea într-o altă etapă de dezvoltare, prin deschiderea de noi centre medicale. Felicităm echipa și le transmitem mulțumiri pentru loialitatea, profesionalismul și implicarea zilnică în oferirea de servicii medicale de cea mai înaltă calitate.” Raluca și Dan FITERMAN, fondatorii rețelei Arcadia Spitale și Centre Medicale. Anul aniversar coincide cu expansiunea rețelei Arcadia, prin inaugurarea unui număr de 4 noi unități medicale, ultramoderne și care oferă servicii medicale în premieră:

 Cel mai modern și mai complex centru de recuperare medicală robotizată; care integrează complet sistemul David, utilizat la nivel mondial și include peste 20 de aparate pentru recuperare și kinetoterapie;
 nouă policlinică pe strada Sf. Lazăr;
 Un nou centru medical multidisciplinar în zona Nicolina, unul dintre cele mai mari cartiere ale orașului Iași;
 Un spital de recuperare medicală robotizată la cele mai înalte standarde tehnologice, cu ambulatoriu integrat și o capacitate de peste 80 de paturi; în județul Iași.

10 ani de Arcadia în cifre

 Arcadia are peste: 350.000 de pacienți unici;
 Peste 550.000 de consultații medicale;
 Peste 51.000 de abonați;
 Peste 210.000 de explorări imagistice cu tehnologii de înaltă performanță;
 Peste 30.000 de intervenții chirurgicale;
 Peste 5.000 de proceduri complexe de cardiologie intervențională;
 Peste 5.000 de mămici au ales nașterea la Arcadia;
 Peste 700 de cadre medicale.

Succesul Arcadia este incontestabil. Respectul și devotamentul față de pacienți completează profesionalismul și excelența serviciilor medicale oferite prin tehnologii avansate de diagnostic și tratament având în prim plan sănătatea pacienților.

În 10 ani de activitate, echipa medicală Arcadia a atras cei mai buni profesioniști și a devenit prima opțiune pentru îngrijire medicală realizată cu suflet și grijă față de pacienți. Arcadia, cea mai mare rețea privată de servicii medicale din Nord-Estul României, continuă să investească pentru îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate. Comunitatea locală beneficiază de un sistem integrat de servicii medicale care respectă și implementează cele mai înalte standarde de excelență medicală.

shares