Arbitrul Ovidiu Hațegan este internat la Timișoara din cauza unor probleme cardiace

276293702_5409783045699475_1868515879255514641_n

Cel mai bun arbitru din fotbalul românesc, Ovidiu Hațegan, este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Potrivit primelor informații, acesta ar fi suferit un infract și a necesitat montarea unui stent.

Problemele ar fi plecat de la un antrenament. Revenit din Arabia Saudită, unde a arbitrat câteva meciuri, Ovidiu se pregătea pentru meciurile de Liga 1 dar și pentru cele din competițiile europene, relatează specialarad.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. Investigat la Arad, a ajuns în cele din urmă la «Pădurea Verde», la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, spune o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru specialarad.

Rămâne de văzut dacă arbitrul arădean va mai putea continua cariera de arbitru, el fiind unul de Top 10 în Europa, cu șanse foarte mari de a face parte din echipa arbitrilor europeni delegați la Campionatul Mondial din Qatar.