Arad| Un adolescent și-a pierdut viața într-un accident provocat de un tânăr de 15 ani

img-12-2

Un grav accident rutier a avut loc dimineaţă, la ora 5.30, în afara localităţii Berechiu, din Arad. Un copil de 14 ani a murit pe loc, iar vinovatul, în vârstă de 15 ani, a fugit de la fața locului.

În autoturism se aflau 5 persoane, toţi minori, cu vârste cuprinse înre 12 şi 15 ani. Lovitura a fot atât de puternică încât bucăţi din autoturism au fost împrăştiate pe câmp.

„Un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 4 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor. Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.