Apropiat al unui muncitor Citadin care a murit in accident: „In Ucraina mor oamenii bombardati iar la noi mor oamenii la locul de munca!”

vlcsnap-2022-06-18-16h10m17s283

Lacrimi si durere la domiciliul unui muncitor de la Citadin, care si-a gasit sfarsitul in accident de ieri noapte in Pacurari. Constantin B. a murit la doar 45 ani si a lasat doua fete orfane. Barbatul era respectat in comuna sa fiind cunoscut ca un tip „cuminte, linistit si respectuos”. Mama acestuia, trecuta de 80 ani este sfasiata de durere fiind nevoita sa-si ingroape al doilea copil.

Apropiatii acestuia cer dreptate.

„Un om cuminte si respectuos, care nu deranja pe nimeni. Un om extraordinar. Cineva de sus nu judeca corect. De ce o alcoolica, o handicapata sa ia viata la 4 oameni. Eu, daca as fi ruda cu el as dezmembra-o. O leg de gat de masina si o dezmembrez pe sosea. Asta i-as face. O desfac bucati sa nu mai conduca. In Ucraina mor oamenii bombardati si impuscati iar la noi mor oamenii la locul de munca, se darama pamantul pe el. Il omoara celalalt cu masina. Nu-i corect, femeia face 2 ani de puscarie si dupa aceea conduce iarasi”, a spus un cunoscut al muncitorului Citadin, Constantin B.