Aproape 2 kg de cannabis găsite la un traficant din Pașcani

cannabis

Astazi procurorii DIICOT Iasi, impreuna cu ofiteri de politie judiciara au efectuat 5 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Pascani, la locuintele unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc. S-a constatat ca mai multe persoane desfasoara activitati de comercializare de droguri de risc catre consumatori de pe raza judetelor Iasi, Neamt si Suceava.

Una dintre ele este un cunoscut traficant din Pascani ce a avut mai multe probleme cu legea in ultimii ani. In urma perchezitiilor au fost ridicate 1,8 kilograme substanta vegetala, sumele de 60.000 lei si 5.000 Euro, instrumente de cantarit, bani falsi si o arma neletala. La sediul DIICOT au fost audiate de 3 persoane.

Anca Vijiac, purt. de cuv IPJ Iasi

Politistii si procurorii au efectuat 5 perchezitii domiciliare pe raza judetului Iasi intr-un dosar de trafic de droguri de risc. O persoana a fost condusa la audieri, de asemenea in urma perchezitiilor au fost ridicate 1, 8 kg de substanta vegetala, sume de bani, instrumente de cantarit precum si o arma neletala. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Iasi si al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi.