Apele sulfuroase de la Nicolina, în atenția statului

nicolina

Statul roman va investi in apele sulfuroase de la Iasi. Anuntul a fost facut de primarul Iasului, Mihai Chirica in cadrul conferintei de presa de astazi. Acesta a adus in discutie  importanta apelor care deservesc drept tratament și care sunt in cantitate redusa acum.

Apele minerale sulfuroase dela Nicolina sunt adesea alese de catre pensionari pentru tratatrea bolilor de oase. Problema este ca o parte din ele si-au redus din cantitate si au nevoie de foraje pentru sporirea volumului.

Mihai Chirica- primarul municipiului Iasi

”Am avut personal o intalnire cu directorul general al agentiei, domnul Udriste, care coordoneaza activitatea Apelor Minerale din Romania si care a promis si ne-a si trims instiintarea ca va investi in Iasi, in reactivarea unor foraje pentru apele sulfuroase. Stia de faptul ca volumul de apa sulfuroasa s-a diminuat din cauza colmatarii unor foraje”

Pe langa asta, edilul sef a anuntat ca plaja Nicolina va fi reabilitata proiectul avand o valoare de 20 milioane de lei.

Mihai Chirica-primarul municipiului Iasi

Cuprinde infiintarea unor cladiri in care vor fi cabinete medicale de tratament toate utilizand apele sulfuroase de la Nicolina.