Apel catre cetatenii din Miroslava: Colectati selectiv deseurile!

Sharing is caring!

De pe teritoriul comunei Miroslava se strâng, zilnic, aproximativ 30 tone deșeuri. Autoritatile locale fac un apel la cetateni sa colecteze selectiv deseurile menajere. În comuna s-a creat infrastructura necesara pentru aceasta abordare.  Au fost amplasate 43 de module unde cetățenii comunei pot depozita fracția reciclabilă din aceste deșeuri dar cetatenii nu reusesc sa se responsabilizeze in acest sens.

Din păcate, la Miroslava,  în majoritatea containerelor de pe raza comunei, dedicate special reciclării se depozitează deșeuri mixte, menajere deși în continuare acest tip de deșeu este ridicat cu mașina operatorului de la poarta cetățeanului în zilele stabilite prin grafic.

Apel catre cetatenii din Miroslava

“Facem apel la toti cetățenii comunei să conștientizeze importanța reciclării și să acționeze în consecinta.

Fiecare container din aceste module are inscripționat tipul de deșeu care se poate colecta acolo. Aceste module se golesc de două ori pe săptămâna și în unele locații de 3 ori pe săptămâna, pe fiecare fracție în parte.” se arata in apelul catre cetateni chiar pe prima pagina a Ziarului Informatia de Miroslava.

Primăria Miroslava mai aduce la cunoștința cetățenilor că taxa de salubritate în valoare de 9,07 lei/persoană/luna este obligatorie și a fost stabilită în cadrul proiectului Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor salubritate.

shares