ApaVital va întrerupe furnizarea apei potabile către utilizatorii din Fetești, Scobinți și Hălceni

apa potabilșa

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Scobinți, comuna Scobinți, de 15 mc capacitate și 350 mc capacitate, miercuri 14 septembrie 2022, în intervalul orar estimat 7.00 – 21.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Fetești și Scobinți, comuna Scobinți.

În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Hălceni, comuna Șipote, de 150 mc, miercuri 14 septembrie 2022, în intervalul orar estimat 7.00 – 23.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Hălceni, comuna Șipote.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.