ApaVital va întrerupe furnizarea apei potabile către utilizatorii din Deleni și Andrieșeni

fără apă

În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Deleni, comuna Deleni, de 50 mc capacitate, miercuri 7 septembrie 2022, în intervalul orar estimat 7.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Deleni, comuna Deleni.

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Andrieșeni, comuna Andrieșeni, de 150 mc și 300 mc capacitate, miercuri 7 septembrie 2022, în intervalul orar estimat 7.00 – 23.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Andrieșeni, comuna Andrieșeni. La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.