ApaVital întrerupe furnizarea apei potabile către utilizatorii din mai multe localități din Iași

fără apă

În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Românești, comuna Românești, de 150 mc capacitate, marți, 16 august 2022, în intervalul orar estimat 8.00 – 19.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Românești, comuna Românești.

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din comuna Erbiceni, de 60 mc capacitate (Erbiceni), respectiv de 300 mc (Bârlești), miercuri, 17 august 2022, în intervalul orar estimat 8.00-23.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Erbiceni, Bârlești și Spinoasa din comuna Erbiceni.

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din comuna Dumești, de 15 mc capacitate, respectiv de 50 mc (Banu), joi, 18 august 2022, în intervalul orar estimat 8.00 – 19.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Banu din comuna Dumești.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.