Aparatură nouă pentru Spitalul de Copii

sp-copii-1536x1024

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” va fi dotat cu aparatură medicală de ultimă generație.

Unitatea medicală din subordinea Consiliului Județean achiziționează „Echipamente medicale necesare atingerii obiectivelor proiectului Combat Covid Iași – Consolidarea Capacității Unităților Sanitare din Județul Iași pentru Prevenirea și Combaterea Covid-19”.

Contractul de furnizare, instalare și punere in funcțiune a fost scos la licitație pe platforma SEAP.

Spitalul cumpără:

  • Ecograf mobil cu imagistică doppler color
  • Sistem de încălzire pacient
  • Sistem de oxigenare prin membrana extracorporală   
  • Sistem de respirație, complet, pentru purificare a aerului pentru gaze, vapori si particule cu aducțiune forțată de aer

Valoarea totală estimată a contractului este de 825.522,39 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 iulie, ora 15:00.

Obiectivele specifice ale proiectului „Combat Covid Iași – Consolidarea Capacității Unităților Sanitare din Județul Iași pentru Prevenirea și Combaterea Covid-19” sunt: dotarea cu aparatură și dispozitive medicale a cinci unități sanitare publice din Județul Iași pentru crearea unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV2; dotarea cu echipamente specializate de protecție a cinci unități sanitare publice din Județul Iași în contextul epidemiei de coronavirus.

Programul este derulat de  U.A.T. JUDEȚUL IAȘI, în calitate de lider, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie “Cuza Vodă”, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Elena Doamna.