“Apa, resursa vitală”, workshop și premieri

Sharing is caring!

Astazi, de Ziua Apei, a avut loc la Iasi un workshop organizat de ApaVital si ACVO. La eveniment au participat reprezentantii mai multor institutii iesene dar si castigatorii concursului “Ce stii despre apa?” care au fost si premiati.

Castigatorii au primit pe langa felicitari si aplauze, premii consistente in bani. Premiul cel mare a fost in valoare de 1000 de lei.

“Am participat la acest concurs care se numeste “Ce stii despre apa?” Mi s-a parut foarte buna idea organizatorilor si cred ca as mai participa daca s-ar mai organiza asemenea concursuri. Apa este cea mai importanta sursa, este nu stiu, fara ea nu ar exista viata.” a declarat Braescu Alexandra Madalina – participant la concurs.

Evenimentul a fost unul de constientizare a importantei pe care o are aceasta resursa in viata fiecaruia dintre noi.

“Incercam cumva sa intoarcem cu aceasta Asociatie catre comunitatea pe care o desemnam cu mandrie cea a iesenilor, proiecte sociale. Ne adresam in special copiilor si educatiei lor. Speram sa constientizeze ca aceasta resursa, apa nu este inepuizabila, ne costa pe noi toti sa o intretinem, sa o mentinem si e de datoria noastra sa facem acest lucru pentru generatiile viitoare.” a declarat Mihai Dorus – director tehnic ApaVital.

Carmen  Teodosiu – Director Dep. inginerie si management mediu: “Astazi, Ziua Mondiala a Apei printr-o activitate dedicata apei premiem elevi care au participat saptamana trecuta, din cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectie a Mediului din Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi Iasi au participat la un concurs destinat atat liceelor tehnologice si teoretice pe teme privind apa si utilizarea ei eficienta intr-un mod care sa protejeze resursele pana la urma. ”

 

shares