Apa potabila va fi intrerupta maine pe strada Sfântul Andrei – campus Palas si va fi furnizata cu presiune scazuta pe alte strazi din oras

În vederea înlocuirii unui robinet vană defect de diametru 600 mm situat în bulevardul Regele Ferdinand I al României nr. 33 A, maine, în intervalul orar estimat 08.00 – 19.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe strada Sfântul Andrei – campus Palas.

Pe străzile Iancu Bacalu, Tănăsescu, Buznea, Traian, Țepeș Vodă, Ciurchi, Grădinari, Mihai Vodă Viteazu, Sfântul Lazăr, Profesor Anton Şesan, Barbu Lăutaru, Moldovei, Smârdan, Romană, Ion Neculce, Dacia, Nicolina, aleea Decebal, bulevardele Mangeron, Tudor Vladimirescu, Chimiei, Nicolae Iorga, Cantemir, campus Tudor Vladimirescu și șoseaua Națională, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută, existând și posibilitatea întreruperii furnizării apei potabile la etajele superioare ale imobilelor cu regim de înălțime mai mare de P+2 de pe aceste străzi.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

„Cu toate acestea la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, a transmis ApaVital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *