Apă cu program în Pașcani și alte localități

Sharing is caring!

Din cauza debitului insuficient de apa inregistrat la frontul de captare Motca si pentru refacerea rezervelor de apa potabila in rezervoarele din municipiul Pașcani incepand de astazi si pana la finalul lunii, ApaVital a anuntat ca va furniza apa potabilă după program.

Doar in intervalul orar 05.00-22.00, utilizatorii din municipiul Pascani si suburbiile Sodomeni, Hăznășeni, Lunca și Boșteni vor avea acces la apa. De asemenea, pentru refacerea stocurilor de apa in rezervoarele Sculeni (150 mc capacitate), Stânca, Cârniceni si Țiganasi pana la finalul lunii ApaVital va furniza apa zilnic în intervalul orar estimat 06.00 – 08.00 și 19.00-21.00, catre utilizatorii din localitatile Țiganasi, Carniceni si Mihail Kogalniceanu (comuna Țiganasi) și localitatile Victoria, Sculeni, Sendreni, Luceni, Icușeni, Stanca și Frasuleni (comuna Victoria).

In vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomandă utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru perioada de intrerupere.

shares